Si podjetnik?

Si študent?

Si profesor?

Si novinar?

Si dislektik?

Si podjetnik?

Stvari moraš imeti mobilne.

To ti omogoča Livescribe Smartpen serije 3. Vse svoje zapiske iz sestanka, pomembni kontakti, zvočni zapisi se bodo nemudoma sinhronizirali z vašim iPadom. V aplikaciji Livescribe+ lahko med svoje zapiske dodate še dokumente in slike ter do tega dostopate povsod, preko Evernote programa.

Organiziranost

Z nekaj kliki na aplikaciji Livescribe+ lahko kreirate dogodke v koledar, shranite zapisane številke, si naredite opomnike, dodajate slike, besedilo, … vse na podlagi vaših zapiskov. Vse imate na enem mestu, v skupnem dokumentu.

Opravljate terensko delo?

Vzemite zvezek in smartpen s sabo. Opravite zapisnik dela, zapisujte si kontakte, ti pa naj se avtomatsko shranijo v telefon. Če želite stranko posneti in se izogniti kasnejšim nesporazumom, lahko zraven uporabljate tudi tablico, ki vam bo pogovor posnela, ali pa uporabljate Smartpen Echo (to pisalo je samostojno in zraven ne potrebuje druge pametne naprave za snemanje).

Priskrbi si pametno pisalo Livescribe 3 ProEdition

Si študent?


Priporočamo ti pisalo Livescribe Smartpen Echo - pisalo, ki samo posname zvok, ter ga sinhronizira s pisavo. Kasneje lahko vse pregledate s klikom pisala na zapiske; predvajal vam zvok od casu, kot ste zapisano zapisali.

Za vse uporabnike pametnih naprav najbolj priporočamo pisalo Livescribe 3. Vse zapiske iz zvezka prenese v digitalno obliko, iz katerih se je enostavno učiti. Poleg tega le kliknete na zapiske na tablici in vam predvaja zvok od časa, ko ste zapisano zapisali.


boljši rezultati pri učenju s pametnim pisalom.

lastnikov pametnih naprav, še vedno uporablja svincnik in papir za zapisovanje.

hitreje pišemo ročno, kot na računalnik.

uporabnikov pametnih naprav bi imelo zapiske v elektronski obliki.


Si profesor?

Uporabljate pametne table? To stane ogromno denarja in včasih niti ni tako priročno. Ste eden od tistih, ki pišete na prosojnice s pomočjo grafoskopa? Z uporabo pisala Smartpen Livescirbe 3, lahko predavate zelo enostavno. Pišete v zvezek, ki ga lahko enostavno premikate po prostoru ali pa ga imate na katedru. Karkoli boste vanj napisali, se bo pojavilo na projektorju, kar lahko vidi ogromno ljudi v še tako veliki predavalnici.


Kako vzpostavim povezavo?

Vse kar morate storiti je to, da svoj iPad (na katerem je naložena aplikacija Livescribe+) povežete s projektorjem. Pri tem imate več možnosti. Bodisi uporabite pretvornik, ki tablični računalnik in projektor poveže neposredno, ali pa uporabite program, ki sliko prenese na vaš računalnik, iz tega pa na projektor.


Preberite si več TUKAJ.

Si novinar?

Če do sedaj uporabljate diktafon in svinčnik s papirjem, je pametno pisalo ravno za vas. Smartpen Echo lahko posname sogovorca, zraven pa si lahko zapišete določene oporne točke, da se boste kasneje lažje sprehajali po zapiskih. Livescribe Smartpen Echo posname vse kar slišite, govorite in pišete ter zvok sinhronizira s pisavo.


In zakaj je Smartpen boljši od diktafona?

Ker združi zvezek s svinčnikom in diktafon. Tako lahko kasneje poslušate le tisti del posnetka, ki se vam zdi pomemben, se premikate po zapiskih, jih enostavneje pošiljate drugim osebam…. Lažje se boste osredotočili na sogovorca, ne bo vam treba hiteti s pisanjem – tudi na pol napisan stavek vam bo koristil.


Otroci s težavami pri učenju?

Otroci s težavami pri učenju?

Danes ima kar 5 do 10% otrok disleksijo - to je motnja sposobnosti branja in razumevanja prebranega. Kaže se predvsem v zamenjavi in obračanju črk, težko branje, grdo pisanje, težko zlogovanje, nerazumevanje prebranega… S tako motnjo se je treba spopasti in jo obrniti k sebi v prid, pravi ga. Romana Murn, ki vam v sklopu Centra specialnih inštrukcij pomaga pri soočanju z disleksijo.

Kako vam lahko pomaga?

Pametno pisalo vam pri tem pomaga, da stvari poslušate večkrat, s čimer se izognete glavnemu problemu dislektikov – težava pri obdelavi informacij. Brez pritiska v razredu in motenj v okolici si lahko predvajate predavanje ter počasi pregledate snov. Učenci z disleksijo se lažje učijo s poslušanjem, sploh če lahko prevrtijo predavanje za nazaj in se učijo ravno tisti odsek, ki ga ne razumejo.

Te zanima vprašljivost uporabe?

Ker je to naprava, ki pomaga pri učenju, profesorji nimajo zadržkov s tem in je uporaba načeloma dovoljena, dokler zvočni zapis ne pošiljate tretjim osebam, brez njihovega dovoljenja. Posredovanje interaktivnih zapiskov drugim osebam, je kaznivo.